Our Management team

Frédéric Kovac

Frédéric Kovac

Oprichter en CEO

Als CEO van het bedrijf biedt Frédéric diepe inzichten in technologie en technologische dienstverlening, met name in de sectoren voor energie en nutsbedrijven. Hij nam deel aan de integratie van Electrabel in de GDF Suez groep bijvoorbeeld, en was verantwoordelijk voor de continuïteit van de dienstverlening van het Electrabel EAI/SOA-platform en was de drijvende kracht achter grote projecten als EAI Business Integration Architect, EAI Designer en Operation Team Coach. Frédéric heeft tevens procesanalyses en verbeteringen en het deployment van een ERP doorgevoerd in de automobielsector bij D’Ieteren Sport – Yamaha Belgium. Daarvoor werkte hij als Software Architect, waarbij hij een ondernemingswijd document imaging-systeem bouwde voor het beheren van schadegevallen te ondersteunen bij AXA.

Frédéric beschikt over een Master in elektromechanica van de HErb in Bergen

Stéphane Rondal

Stéphane Rondal

Oprichter, Managing Partner

Stéphane Rondal heeft 18 jaar ervaring in het bepalen van de richting voor softwareproductontwikkeling, het managen van uitbestede projecten en het coachen van uiteenlopende teams bij het uitvoeren van klantimplementaties. Hij trad onlangs op als Enterprise Architect bij Belfius Bank, waar hij een ondernemingswijd connectiviteitsplatform ontwikkelde en implementeerde. Daarvoor was hij Chief Architect en Technical Leader bij ClearPriority, een cross-functionele leverancier van platformen voor risk management, en bekleedde hij senior engineering en e-business managementposities bij Axa Groep, waar hij aan de spits stond bij de levering van polismanagementsystemen voor Corporate Life en Individual Life, en bij Fortis Bank in het veld van consumententoepassingen voor mobile banking.

Stéphane heeft een B.S. met eervolle vermelding in Informatica van de INPRES Instituut in België. Hij is een frequent spreker op het gebied van Agile Development en Java-onderwerpen.

Pierre Wallemacq

Pierre Wallemacq

Oprichter, Managing Partner

Pierre beschikt over diepgaande kennis van de internationale kapitaalmarkten. In de context van de integratie van FORTIS bank in de BNP PARIBAS organisatie, heeft hij een breed scala van activiteiten op het gebied van business analysis uitgevoerd, zoals productmigraties in nieuwe P&L-systemen en integratie van activiteiten met betrekking tot rentederivatives. Op het gebied van algemeen risk management is hij betrokken bij risico-onderzoek en de aanpassing van systemen ter ondersteuning van het managen van tegenpartij-, markt- en compliance risico’s. Pierre evalueert en doet aanbevelingen met betrekking tot methodologieën voor het berekenen van rendementen, voorraadprijzen en lissage voor vastrentende waardepapieren.

Pierre heeft een B.A. als handelsingenieur van het ISC Saint Louis in Brussel en is een ABAF-BVFA gecertificeerde internationale investeringsanalist (vastrentend).